Ολυμπιακός: Εξιτήριο πήρε ο Όσκαρ Γκαρθία

Εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο πήρε ο Όσκαρ Γκαρθία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε περάσει τη νύχτα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης, μετά το χτύπημα που δέχτηκε από ρολό ταμειακής μηχανής, πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Η διάγνωση

Σύμφωνα με τη διάγνωση του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, ο Γκαρθία έχει «οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου. Έχει ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυχεναλγία, ζάλη και ναυτία».

«Φρούριο» το Διαβαλκανικό

Ο Γκαρθία μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό το βράδυ της Κυριακής (25/2). Το ιδιωτικό νοσοκομείο μετατράπηκε σε «φρούριο», καθώς το περιφρουρουσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Μάλιστα, μία κλούβα της αστυνομίας ήταν σταθμευμένη στο χώρο έξω από το νοσοκομείο, ενώ ένα περιπολικό περιφερόταν γύρω από αυτό.

Συνελήφθη ένας 26χρονος

Εν των μεταξύ, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε την χαρτοταινία. Πρόκειται για 26χρονο, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Loading