Γραμμένος: «Αν γίνει Grexit, θα παραιτηθώ»

Σίγουρος πως δεν θα υπάρξει Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ, τονίζοντας μάλιστα πως «αν γίνει Grexit, θα παραιτηθώ».

«Αυτή η διοίκηση  θα κάνει όσα πρέπει να κάνει και το Grexit που ενδεχομένως κάποιοι να το θέλουν, δεν θα συμβεί. Εγγυώμαι προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε θα το κάνουμε. Υπάρχουν κάποια πράγματα που η ΦΙΦΑ θεωρεί προαπαιτούμενα. Να θυμίσω όμως γιατί βρισκόμαστε υπό επιτήρηση; Γιατί μας έχουν βάλει προσωρινή διοίκηση; Το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου φάνηκε τώρα;» αναρωτήθηκε.

Στην ερώτηση που ακολούθησε αν προτίθεται να παραιτηθεί σε περίπτωση Grexit, απάντησε θετικά. Διευκρίνισε ωστόσο πως «είναι μια υποθετική ερώτηση και δίνω μια υποθετική απάντηση».

«Προφανώς η σφαίρα προερχόταν από το ποδόσφαιρο»

Όσον αφορά στην επιστολή που σφαίρα που έλαβε και αν φοβάται για τη ζωή του απάντησε πως το περιστατικό δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου. «Το αίσθημα που δοκίμασα τότε ήταν πίκρα και απογοήτευση. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ανοίγεις έναν φάκελο και να βρίσκεις μια σφαίρα. Έχει κατατεθεί στις Αρχές και προφανώς προερχόταν από το ποδόσφαιρο. Δεν έχει αλλάξει όμως η στάση μου και ούτε θα την αλλάξει. Είναι αλήθεια ότι είμαι αναγκασμένος να ζω υπό επιτήρηση ανθρώπων που με προστατεύουν» πρόσθεσε.

«Το διακύβευμα να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερο για εμένα»

Τέλος, για το αν έχει μετανιώσει που αναμείχθηκε στη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου, απάντησε «καθόλου». «Μπορεί να δυσκολεύει η ζωή σου, γιατί δεν έχεις τη δυνατότητα ελεύθερης κίνησης, όμως έχω βάλει έναν στόχο στη ζωή μου. Παρ’ όλες αυτές τις ανασχετικές ενέργειες που με φέρνουν στα όρια μου, το διακύβευμα του να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερο για μένα» κατέληξε.

Loading