Τι συζήτησαν Καράογλου – Μπουρλά (Pfizer) στη Θεσσαλονίκη

Με τον Άλμπερτ Μπουρλά, CEO της Pfizer, συναντήθηκε και δείπνησε -μετά των συζύγων τους- ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα της Pfizer, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξάλλου, προσωπικές σχέσεις ενώνουν τους δύο άνδρες, καθώς υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ τους.

Το… μενού της συνάντησης Καράογλου – Μπουρλά

Στο «μενού» βρέθηκε η πορεία ανάπτυξης της Pfizer, με τον κ. Μπουρλά να δηλώνει πολύ ικανοποιημένος. Χαρακτηριστικό είναι ότι για 30 θέσεις διοικητικού προσωπικού, συγκεντρώθηκαν 1.650 αιτήσεις, το 15% εκ των οποίων ήταν από Έλληνες που εργάζονται αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό.

Φιλοδοξία της εταιρείας είναι, μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουν προσληφθεί 200 άτομα, ενώ ένα μεγάλο συζήτησης των δύο ανδρών μονοπώλησε και η πρόοδος στο Thess Intec.

Πρόθεση της Pfizer, άλλωστε, είναι να γίνει η πρώτη εταιρεία που θα εγκατασταθεί στο τεχνολογικό πάρκο τέταρτης γενιάς, δημιουργώντας έτσι στη Θεσσαλονίκη το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο της εταιρείας στην Ευρώπη. Μάλιστα, τα πλάνα τους κάνουν λόγο για 500 εργαζόμενους.

Δείτε ακόμη:
Θεσσαλονίκη: Covid free τα εργοτάξια του Μετρό

Loading