Κερδίζει τις εντυπώσεις η “ΑΝΑΤΡΟΠΗ” και ο Γιώργος Λίλτσης

Μπορεί την περίοδο του lockdown η χώρα να μπήκε σε “καραντίνα”, ωστόσο οι ευαισθησίες και η διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο και κυρίως σε εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη δεν μπαίνει σε “καραντίνα”.

Έτσι, η δημοτική παράταξη του δήμου Παύλου Μελά, η παράταξη της μείζονας αντιπολίτευσης, με επικεφαλής τον γιατρό Γιώργο Λίλτση όχι μόνο δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά βοήθησε όλους εκείνους που επηρεάστηκαν από την πανδημία.

Η “ΑΝΑΤΡΟΠΗ” για έξι ολόκληρους μήνες ετοίμασε και μοίρασε δωρεάν 6.000 γεύματα με σαλάτα, φαγητό, γλυκό, ορεκτικό. Επίσης, με την ευγενική χορηγία ιδιωτών συγκέντρωσε εκτός από τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια και τα έδωσε σε μικρούς και μεγάλους. Αξίζει να σημειωθεί πως για όσους δυσκολεύονταν να προσεγγίσουν τον χώρο, προκειμένου να παραλάβουν το δέμα τους, άνθρωποι της παράταξης αναλάμβαναν να το μεταφέρουν οι ίδιοι στα σπίτια τους.

Η δράση αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης γρήγορα “αγκαλιάστηκε” από επιχειρηματίες και ιδιώτες οι οποίοι συνέδραμαν με χρήματα, προϊόντα και πρώτες ύλες, ώστε να είναι δυνατή η παροχή του γεύματος.

Πρόκειται για μια δράση που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της παράταξής μας αλλά γρήγορα αγκαλιάστηκε από όλο τον κόσμο. Όλη η γειτονιά βοηθούσε στην προετοιμασία του γεύματος. Χαρίσαμε χαμόγελα σε όσους είχαν ανάγκη. Η αλληλεγγύη άλλωστε είναι στο DNA της παράταξής μας. Για το λόγο αυτό ασχολούμαστε με τα κοινά, για να μπορέσουμε να φανούμε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας, σε όλους εκείνους που χτυπήθηκαν από την κρίση της πανδημίας. Όλο αυτό το διάστημα λειτουργήσαμε συμπληρωματικά και όχι αντικαθιστώντας τις επίσημες αντίστοιχες δομές της Πολιτείας και της Εκκλησίας. Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, τους δημοτικούς μας συμβούλους, και τους φίλους μας που με μεγάλη προθυμία βοήθησαν σε αυτή τη δράση» δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Παύλου Μελά και επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», Γιώργος Λίλτσης.

Loading