Δούρου για Χατζηδάκη: «Διεκδικεί τα πρωτεία Σκοιλ Ελικίκου»

Με αρκετή δόση ειρωνείας η κριτική της Ρένας Δούρου στον Κωστή Χατζηδάκη, για το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Περί του νσ του κ. Χατζηδάκη: το μόνο που “εκσυγχρονίζεται” είναι οι τρόποι να καταστραφεί το περιβάλλον των παιδιών μας. Διεκδικεί άνετα τα πρωτεία “Σκοιλ Ελικίκου”», σχολίασε την Πέμπτη (30/4) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρώην περιφερειάρχης Αττικής.

“Βροχή” οι αναρτήσεις Δούρου για Χατζηδάκη

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το προηγούμενο διήμερο είχαν προηγηθεί και άλλες αιχμηρές αναρτήσεις της Ρένας Δούρου με «στόχο» τον Κωστή Χατζηδάκη.

«Ψευτοδιλήμματα από τον κ. Χατζηδάκη για να καταπιούμε τους “ελέφαντες” του νσ της κυβέρνησης για την καταστροφή του περιβάλλοντος, των δασών, των ακτών: επενδύσεις vs φύσης. Όμως οι επενδύσεις για να είναι βιώσιμες εναρμονίζονται με τη φύση, δεν την καταργούν», ανέφερε μία εξ αυτών.

«Μια ζωή η “Δούρου φταίει”: ο για λάθος λόγους ταλαντούχος κ. Χατζηδάκης “θυμήθηκε” ότι η κυβέρνηση κληρονόμησε τόνους σκουπιδιών στην Αττική! Πράγματι πριν το 14, η χώρα έχαιρε διεθνούς εκτίμησης γιατί έθαβε τόνους σκουπίδια. Κανένα ευρωπρόστιμο εκατομμυρίων. Επιλήσμων + υποκριτής», υποστήριζε σε μία άλλη ανάρτηση.

Δείτε ακόμη:
Τσίπρας: Ο κόσμος έδωσε χρόνο στην κυβέρνηση, αλλά δεν τον αξιοποίησε

Loading