Ψωμιάδης και Jumbo ξαναχτυπούν τη ΝΔ! (vd)

Στον τηλεοπτικό και διαδικτυακό «αέρα» βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η «διορθωμένη» διαφήμιση των Jumbo, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε ρόλο… Ζορό.

Από τη νέα διαφήμιση μπορεί να λείπει η μουσική που παραπέμπει στον ύμνο της ΝΔ, αλλά οι στίχοι στο τραγούδι παραπέμπουν ευθέως στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αρκεί κανείς να τους ακούσει προσεκτικά…

Σύμφωνα με το… σενάριο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σώζει και πάλι τις απόκριες. Όταν όμως η «πίτσα» παίζει στο πιάνο το νέο κομμάτι, οι στίχοι του τραγουδιού θυμίζουν έντονα εκείνους του… ύμνου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ιδίως εκείνος που αναφέρει: «μαζί να γράψουμε μια νέα ιστορία»!

Η επιστροφή του Ζορό

Αν μη τι άλλο, σαφής υπαινισμός των Jumbo για όσα προηγήθηκαν…

Η ίδια η εταιρία πάντως έγραψε στη σελίδα της στο FB κάτω από τη νέα διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης:

«Πιστέψατε ότι μία μουσική θα στεκόταν εμπόδιο στην απελευθέρωση των Αποκριών; Χα! Η επιστροφή του Ζορό… καβάλα και πάλι! Δυναμώστε ηχεία, μπείτε σε Jumboμασκαράδικο mood και… αβάντι Πίτσα!!!!! Freeeeeeeedom!!!!!!!!!!!»

Δείτε την και κρίνετε:

 

Loading