Κριθαρίδης: «Ο Μηταράκης εκθέτει τη χώρα διεθνώς»

Την απάντηση του κ. Μηταράκη προς της Γερμανίδα ευρωβουλεύτρια των Πρασίνων, σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25μ Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι κ. Μηταράκης εκθέτει διεθνώς την χώρα. Αρχικά αναφέρει: «αλγεινή εντύπωση επιτιθέμενος σε Γερμανίδα ευρωβουλεύτρια των Πρασίνων, η οποία ζήτησε την αυτονόητη διασφάλιση της ασφάλειας των μεταναστών και προσφύγων στην Αμυγδαλέζα, λόγω της χθεσινής πυρκαγιάς».

Προσθέτει ότι «ο υπουργός του κ. Μητσοτάκη που έχει κάνει “κανονικότητα” τις παράνομες επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο με την ανοχή και της Frontex παραβιάζοντας καθημερινά τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο του ασύλου, επιδίδεται τώρα σε ρητορικές Χρυσής Αυγής θυμίζοντας μας το αποκρουστικό, ακροδεξιό και μισάνθρωπο πρόσωπο της κυβερνώσας παράταξης».

Καταλήγοντας ο κ. Κριθαρίδης ανέφε ότι «οι άνθρωποι που θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι και απολογούμενοι για εγκλήματα τους, συνεχίζουν να βρίσκονται δυστυχώς σε θέσεις ευθύνης της Μητσοτάκης ΑΕ αναπαράγοντας ανενδοίαστα ρατσισμό και ρητορικές και πρακτικές μίσους που εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς».

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Ηλεία: Συγκλονιστικές εικόνες – Σπίτι πήρε φωτιά και ο δημοσιογράφος κάνει έκκληση στον κόσμο να φύγει

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading