Αγγελόπουλος – ΑΕΚ: «Σε μία εβδομάδα τέλος με τις απαγορεύσεις μεταγραφών» (video)

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δήλωσε πως το θέμα με τις απαγορεύσεις μεταγραφών που ταλανίζει την ΑΕΚ αναμένεται να λυθεί οριστικά εντός της επόμενης εβδομάδας

«Είχαμε μια δύσκολη χρονιά. Αποτέλεσμα αυτού ήταν τα προβλήματα με την καταβολή των μισθών δύο μηνών σε κάποιους αθλητές. Χάσαμε μερικές ρυθμίσες από τα ban. Το αντιμετωπίζουμε. Το αργότερο την επόμενη εβδομάδα θα έχει λυθεί οριστικά», είπε συγκεκριμένα ο Μάκης Αγγελόπουλος. 

Προσθέτει «Κατά την περσινή χρονιά, πέραν του μπάτζετ, είχαμε τρεις νέες πηγές εξόδων. Τη διοργάνωση του Final-8, για το οποίο δώσαμε μισό εκατομμύριο για να έλθει. Επίσης επενδύσαμε κοντά στο εκατομμύριο για το γήπεδο. Πέραν αυτών, νομίζω πως είχαμε κάποια επιπλέον έξοδα. Είχαμε το καλύτερο ρόστερ της Ιστορίας μας. Ήλθε και η πανδημία που δεν επηρέασε τόσο την ΑΕΚ, αλλά κάποιες δικές μου δραστηριότητες. Κάποιες κινήσεις στο real estate… Όλες μου οι δραστηριότητες είναι με δικά μου χρήματα, όχι με δανεισμό. Όταν, λοιπόν μια ομάδα στηρίζεται σε έναν άνθρωπο, μπορεί να έλθει σε δύσκολη θέση. Αυτό ήταν για 3-4 μήνες, αλλά έχει λυθεί και έτσι θα λυθούν και τα προβλήματα της ΑΕΚ».

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Dokimastiko


This will close in 5 seconds