Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ στη Δυτική Μακεδονία

Τη Δυτική Μακεδονία θα επισκεφθεί την προσεχή Κυριακή (29/4) κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ, με πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο απαρτίζουν η Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος, ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη, η οποία θα επισκεφθεί την Κοζάνη, ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας και ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι θα επισκεφθούν τη Φλώρινα, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος θα επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Α’ Πειραιά κ. Κώστας Κατσαφάδος, και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος οι οποίοι θα επισκεφθούν το Αμύνταιο.

Συσκέψεις σε κάθε πόλη στη Δυτική Μακεδονία

Στο πλαίσιο των επισκέψεων αυτών, οι βουλευτές θα συμμετάσχουν σε ξεχωριστές, μικρές συσκέψεις  σε κάθε πόλη της Δυτικής Μακεδονίας που θα επισκεφθούν, με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, των επιμελητηρίων, των εμπορικών συλλόγων, των συλλόγων συνταξιούχων ΔΕΗ, κομματικά στελέχη και εκπροσώπους σωματείων εργαζομένων.

Στόχος της επίσκεψης είναι η ανάδειξη και η προβολή των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, τόσο για τη ΔΕΗ όσο και γενικότερα για την ενεργειακή πολιτική της χώρας.

Loading