Δήμος Θερμαϊκού: Στο ρυθμό του «Let’s do it Greece»

Συμμετέχοντας ενεργά στη μεγαλύτερη συντονισμένη εθελοντική δράση της χώρας με τίτλο: «Let’s do it Greece» ο δήμος Θερμαϊκού δίνει για άλλη μια χρονιά τον παλμό προσκαλώντας όλο τον κόσμο να νιώσει τη χαρά της ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή (29/4) στις 11 το πρωί εθελοντές από τις τοπικές κοινότητες της Περαίας και της Αγίας Τριάδας θα συγκεντρωθούν μαζί με τους τοπικούς συλλόγους και τους φορείς προκειμένου να συνδράμουν μιας προσπάθειας καθαρισμού και αισθητικής αναβάθμισης των χωρών.

Οι δράσεις σε Περαία και Αγία Τριάδα

Συγκεκριμένα, στην Περαία η δράση ξεκινάει από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όπου σκοπός είναι ο εξωραϊσμός του χώρου του πάρκου, της παιδικής χαράς στην οδό Ανθέων και στην πλατεία της εκκλησίας Πέτρου και Παύλου, με εργασίες καθαρισμού, βαψίματος και συνολικού ευπρεπισμού.

Στην Αγία Τριάδας ως σημείο συνάντησης και δράσης έχει οριστεί η Σκάλα, όπου οι συμμετέχοντες θα βοηθήσουν στην καθαριότητα του παράκτιου μετώπου. Μαζί τους θα ενώσει τις δυνάμεις του και ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Δράσης Αγίας Τριάδας.

Loading