Γκιουλέκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί απελπισμένα να αρθρώσει αντιπολιτευτική φωνή

Τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα αλλά και την στάση της αντιπολίτευσης κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κώστας Γκιουλέκας στον ΑΝΤ1.

«Οι δημοσκοπήσεις είναι φωτογραφήσεις της στιγμής και δεν πρέπει κανείς να πανηγυρίζει. Και πρώτη απ’ όλους δεν πανηγυρίζει η Κυβέρνηση. Άσχετα εάν όλες οι δημοσκοπήσεις έως τώρα δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτώμενων συμφωνεί και εγκρίνει τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν τόσο για την μάχη κατά της πανδημίας όσο και για την αποσόβηση της κρίσης στον Έβρο.

Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Μένουμε προσηλωμένοι, όπως έχει τονίσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Αυτό μας νοιάζει και με αυτό το σχέδιο βαδίζουμε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.

Και τόνισε: «Λυπάμαι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μηρυκάζει τα ίδια πολιτικά επιχειρήματα μέσα στην απόγνωσή του να αρθρώσει πειστικό πολιτικό λόγο.

Η παραφωνία έγκειται στο γεγονός ότι ψάχνεται απελπισμένα να αρθρώσει αντιπολιτευτική φωνή ακόμη κι εκεί που δεν χρειάζεται.

Όταν κάποιο κόμμα υπολείπεται τόσο στις δημοσκοπήσεις θα ήταν χρήσιμο να κάνει και μία αυτοκριτική».

Loading