Θεσσαλονίκη: Εστία μετάδοσης έγινε πάρτι φοιτήτριας στο Πανόραμα

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη, μετά το πάρτι φοιτήτριας στο Πανόραμα, το οποίο έγινε εστία μετάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το πάρτι στο Πανόραμα έκανε κόρη εύπορης οικογένειας, η οποία σπουδάζει στην Αγγλία και επαναπατρίστηκε πριν από περίπου δέκα ημέρες, μέσω Βουλγαρίας.

Η ίδια όχι μόνο δεν μπήκε σε καραντίνα, ως όφειλε, αλλά φέρεται να κάλεσε και περίπου 30 άτομα στο σπίτι της, για να… γιορτάσει την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Είχε ήδη σπάσει την καραντίνα

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η φοιτήτρια είχε ήδη σπάσει την καραντίνα πριν το πάρτι. Συγκεκριμένα, οι αρμόδιες αρχές είχαν επισκεφθεί το σπίτι της, ως είθισται σε περιπτώσεις επαναπατρισθέντων, αλλά διαπίστωσαν ότι η ίδια απουσίαζε. Ως εκ τούτου, επέβαλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

Φαίνεται, ωστόσο, πως το πρόστιμο δεν… πτόησε τη φοιτήτρια, ούτε την απέτρεψε από το να οργανώσει ένα πάρτι για την επιστροφή της.

Συμπτώματα κορονοϊού μετά το πάρτι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή φοιτήτρια δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα της νόσου τις πρώτες ημέρες μετά την επιστροφή της από την Αγγλία.

Ωστόσο, μετά το πάρτι στο Πανόραμα φαίνεται πως παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης. Έτσι, υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊό, το οποίο βγήκε θετικό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ενημερώθηκαν όλοι όσοι είχαν παραβρεθεί στο πάρτι. Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών βρέθηκαν επίσης θετικοί στον ιό.

Επίσης, ενημερώθηκε το προσωπικό και οι πελάτισσες του κομμωτηρίου που είχε επισκεφθεί η φοιτήτρια.

Οι αρχές στη Θεσσαλονίκη συνεχίζουν την ιχνηλάτηση των επαφών της.

Δείτε ακόμη:

Θεσσαλονίκη: Κόρη διάσημης τραγουδίστριας έκανε το πάρτι στο Πανόραμα (vd)

Καλοκαίρι με έκτακτα lockdown, μαστίγιο και καρότο…

Loading