Γεννηματά: Δεν επαρκούν τα μέτρα της κυβέρνησης

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε ανεπαρκή και καθυστερημένα τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση για τη διασπορά του κορονοϊού ενώ σημείωσε πως δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της κρίσης.

Βολές κατά της κυβέρνησης όσον αφορά τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά. Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε επισημάνει τον κίνδυνο από το σήμα χαλαρότητας που είχε εκπέμψει η κυβέρνηση σε σχέση με τον ιό στη δεύτερη φάση. 

«Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Οι ευθύνες επίσης της κυβέρνησης και για την κακή προετοιμασία για τον τουρισμό είναι μεγάλες» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

Χαρακτήρισε «ανεπαρκή και καθυστερημένα μέτρα της Κυβέρνησης, δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της κρίσης. Οι εργαζόμενοι, οι επιχειρήσεις, οι αγρότες, οι πολίτες δοκιμάζονται» και τόνισε: «Τώρα πριν να είναι αργά, οφείλουν να αλλάξουν ρότα. Οι προτάσεις μας ισχύουν και προσφέρουν λύσεις».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επισκέπτεται τη Δευτέρα τη Δράμα, όπου έχει συναντήσεις με φορείς της πόλης και στελέχη του κόμματος. 

Δείτε επίσης: Αχτσιόγλου: Δεν έχουμε μεγάλες προσδοκίες για το ν/σ Βρούτση

Loading