Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ για τα χρέη της στην τράπεζα

Δριμεία επίθεση στην ΝΔ για τα αυξημένα χρέη της στις τράπεζες, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος, Αλέξη Χαρίτση στην τηλεόραση του ΟΡΕΝ.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρίτσης ανέφερε ότι «Πώς άραγε ο πρωθυπουργός θα νοικοκυρέψει τα δημόσια οικονομικά εάν δεν μπορεί να νοικοκυρέψει το σπίτι του» με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να απαντά στον Χαρίτση ότι: «ο κ. Χαρίτσης προθέτει το δάνειο που έχει αποπληρωθεί με το υπόλοιπο δάνειο».

Επίθεση Τσίπρα και απάντηση από τον Μητσοτάκη

Η μάχη για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν ξεκίνησε από τους δύο άντρες καθώς λίγες ώρες πριν ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Αλέξη Τσίπρα είχε εξαπολύσει επίθεση στην ΝΔ για την πορεία του δανείου της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Βλέπουμε πως ο δανεισμός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας έχει εκτοξευθεί στο αστρονομικό ποσό των 343 εκατ. ευρώ και όλα αυτά σε μία περίοδο που η Νέα Δημοκρατία είχε περισσότερα έσοδα από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Όλα αυτά γίνονται σε εποχές που υγιείς επιχειρήσεις δεν μπορούν να περάσουν ούτε έξω από την τράπεζα».

Από την πλευρά της η ΝΔ απάντησε λέγοντας: «Τα χρέη της ΝΔ μειώθηκε από 9.1 εκατομμύρια ευρώ το 2015 σε 3,1 εκατομμύρια ευρώ το 2020».

Δείτε επίσης: Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τα Self Test

Loading