Χρηστίδης: «Η ΝΔ ξέμεινε από στελέχη δύο χρόνια στην κυβέρνηση»

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τον ανασχηματισμό και την υποχρεωτικότητα των εμβολίων άσκησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι «το Κίνημα Αλλαγής έχει έγκαιρα προειδοποιήσει για την έναρξη των σχολείων και την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής χρονιάς κι έχει καταθέσει σειρά προτάσεων για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων. Ελπίζουμε να εισακουστούμε για να μην έχουμε πάλι κλεισίματα και ανωμαλίες στην εκπαίδευση των μαθητών».

Για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ τάχθηκε υπέρ τονίζοντας πως «όσοι είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, πρέπει να εμβολιαστούν. Παράλληλα, με την συζήτηση για την υποχρεωτικότητα όμως, πρέπει να δούμε τι έχει πάει στραβά, και τι είναι αυτό που έχει στοιχίσει στην αξιοπιστία της πληροφορίας»

Για την ακρίβεια σε μια σειρά προϊόντα ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι: «η ακρίβεια στην πραγματική οικονομία που θα πλήξει τα νοικοκυριά, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει σήμερα την κυβέρνηση και να μην το ρίχνει σε άλλου τύπου εξωγενείς παράγοντες (πανδημία, ανατιμήσεις στις τιμές του φυσικού αερίου κά)».

Τέλος, υποστήριξε πώς η μεταγραφή του κ. Στυλιανίδη δεν θα καλύψει το φιάσκο της επιλογής Αποστολάκη. «Ο πρωθυπουργός με την υπουργοποίηση του κ. Στυλιανίδη επιβεβαιώνει ότι η ΝΔ έχει ένδεια στελεχών», υπογράμμισε ο Παύλος Χρηστίδης.

Δείτε επίσης: Στην Τουρκία ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading