Τ. Θεοδωρικάκος: Δεν θα επιτρέψουμε στον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει και την Ελλάδα στην πτώση του

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να πάρει και την Ελλάδα στην πτώση του», δηλώνει στη Real News ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όσον αφορά στη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ για το Σκοπιανό ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων γιατί -όπως σημειώνει- δεν πιστεύει ότι θα υπάρξουν «151 πρόθυμοι βουλευτές να στηρίξουν ένα τόσο μεγάλο εθνικό λάθος».

«Ήρθαν στην εξουσία ως αντιμνημονιακοί “ανανεωτές” της πολιτικής ζωής και κατέληξαν να υπογράψουν δύο νέα μνημόνια, ακολουθώντας, μάλιστα, τις χειρότερες πρακτικές του παρελθόντος. Χρησιμοποιούν τις πιο χυδαίες μεθοδεύσεις παρακρατικού χαρακτήρα ενάντια στους πολιτικούς τους αντιπάλους γιατί έχουν ήδη ηττηθεί ιδεολογικά, πολιτικά, αξιακά από τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία του μέτρου και της λογικής. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε κηρύγματα μίσους και διχασμού» αναφέρει ο κ. Θεοδωρικάκος απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης περί αποστασίας.

Όσον αφορά στον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών λέει πως «Η κυβέρνηση έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και, καθώς είναι επιρρεπής σε τακτικισμούς, εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα ώρα από τις αρχές Σεπτεμβρίου και μετά. Η ΝΔ είναι απολύτως έτοιμη γι’ αυτή την αναμέτρηση».

Loading