Το… φτωχικό Παπαδημητρίου-Αντωνοπούλου στη Σύρο (vd, pics)

Το ζεύγος Παπαδημητρίου-Αντωνοπούλου βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» τις τελευταίες ημέρες, μετά τις αποκαλύψεις για το επίδομα ενοικίου που λάμβανε η -πρώην πλέον- αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας. Ένα επίδομα που μόνο αναγκαίο δεν ήταν για το μέχρι πρότινος “υπουργικό” ζεύγος, το οποίο διαθέτει μία διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία.

Η εντυπωσιακή βίλα στη Σύρο

Το ζεύγος Παπαδημητρίου-Αντωνοπούλου διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα διαμέρισμα 110 τ.μ. στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και μία εντυπωσιακή βίλα 300 τ.μ. στη Σύρο. Το εν λόγω οίκημα, μάλιστα, έχει και βοηθητικούς χώρους 180 τ.μ. και μία πισίνα 80 τ.μ., ενώ βρίσκεται σε οικόπεδο 4.950 τ.μ.

Η πολυτελής βίλα βρίσκεται στην τοποθεσία Καλαμίσια, στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, μόλις 4 χλμ από την Ερμούπολη, την πρωτεύουσα του νησιού. Βρίσκεται, μάλιστα, δίπλα στο αεροδρόμιο του νησιού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα Cyclades24.gr, η οποία παρουσιάζει και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, στη βίλα υπάρχουν αρκετά επίπεδα και βεράντες, που προσφέρονται ιδανικά για στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, με πανοραμική θέα στο πέλαγος, καθώς και στα κυκλαδονήσια της Μυκόνου και της Τήνου.

Δείτε το σχετικό οπτικό υλικό:

Loading