Αστυνομικοί κατά Τόσκα για τους μπαχαλάκηδες

Σε αντίπαλα στρατόπεδα βρίσκονται αστυνομικοί και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, με αφορμή τους μπαχαλάκηδες που σπάνε καταστήματα της Αθήνας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράτος, επιτέθηκε στον πολιτικό του προϊστάμενο μετά την κριτική που άσκησε ο τελευταίος στους αξιωματικούς της αστυνομίας για «μειωμένα αντανακλαστικά». Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα όσα τους καταλόγισε για τις επιθέσεις με χειροβομβίδα στο Α.Τ. Καισαριανής και στις καταστροφές καταστημάτων στην Ερμού.

«Είναι άδικο να τα ρίχνουμε στους αστυνομικούς και ο υπουργός το έκανε πράξη. Ο κ. Τόσκας στέλνει το μήνυμα της ανοχής. Ξέρει το ρόλο του. Όμως, πρέπει να αναλογίζεται τι έχει δείξει το προηγούμενο διάστημα» σχολίασε με τον πλέον αιχμηρό τρόπο ο κ. Τόσκας.

«Όλες οι κυβερνήσεις έχουν δείξει ανοχή»

Συνεχίζοντας την επίθεση στον κ. Τόσκα ο κ. Γερακαράτος υπενθύμισε μάλιστα και τον… περίεργο, πολλές φορές, ρόλο της πολιτείας μετά τη σύλληψη των λεγόμενων «μπαχαλάκηδων», καθώς όπως υποστήριξε το κράτος «δεν πάει ως πολιτικός ενάγων στη δίκη, με αποτέλεσμα να μην καταδικάζονται».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που καταστρέφουν. Όλες οι κυβερνήσεις έχουν δείξει ανοχή. Με αυτό τον τρόπο, είτε με δόλο είτε όχι, υπερασπίζονται αυτούς τους κυρίους» δήλωσε φανερά ενοχλημένος ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

Loading