Στη Βουλή η κατάθεση του «μεσάζοντα» στο “σκάνδαλο Καμμένου”

Στη Βουλή διαβιβάζεται η κατάθεση στη Δικαιοσύνη του μεσάζοντα στην πολύκροτη υπόθεση της απόπειρας  πώλησης  αμυντικού υλικού  από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία, γνωστής ως “σκανδάλου Καμμένου”.

Πρόκειται για τον Βασίλη Παπαδόπουλο, η κατάθεση του οποίου λήφθηκε  χθες και  θα διαβιβαστεί στη Βουλή όπως και η επίμαχη δικογραφία για τη διερεύνηση των τυχόν ποινικών ευθυνών του υπουργού Εθνικής Άμυνας ,Πάνου Καμμένου για το αδίκημα της απιστίας.

Επιμένει ότι ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος

Πάντως ο μεσάζοντας  για την πώληση του πολεμικού υλικού φέρεται  να κατέθεσε πως υπάρχουν όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν πως ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας στην υπόθεση πώλησης του οπλικού υλικού.

Υπενθυμίζεται ότι το σκέλος της δικογραφίας που αφορά στον Πάνο Καμμένο  διαβιβάστηκε αμελητί από την εισαγγελία Διαφθοράς στη Βουλή βάση του νόμου περί ευθύνης υπουργών που απαγορεύει στους εισαγγελείς να κάνουν την παραμικρή ενέργεια, εφόσον κατά τη διάρκεια προκαταρκτικής εξέτασης αναφερθεί το όνομα υπουργού.

Loading