Σκουρλέτης: «Ναι στη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής, χωρίς όμως τα βαρίδια»

«Ναι στη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής, χωρίς όμως τα βαρίδια», εννοώντας τους Βαγγέλη Βενιζέλο και Ανδρέα Λοβέρδο, δηλώνει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, υποστηρίζοντας πως τα δυο συγκεκριμένα στελέχη της κεντροαριστεράς συνιστούν ένα πολιτικό βάρος από το οποίο πρέπει να απελευθερωθεί ο χώρος.

Μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για την ανάγκη νέων συμμαχιών «στη βάση πραγματικών προγραμματικών συγκλίσεων», τονίζοντας ότι εκ των πραγμάτων ο χώρος της Αριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας «πρέπει να συνδιαλέγονται και να αναζητήσουν τις προϋποθέσεις μιας μεγαλύτερης συνεργασίας».

«Βαρίδια του παρελθόντος Βενιζέλος-Λοβέρδος»

Αφού πρώτα είπε ναι στη συνεργασία, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 ο Πάνος Σκουρλέτης  εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στους κυρίους Βενιζέλο και Λοβέρδο καταλογίζοντάς τους ότι οι πολιτικές τους επιλογές στο πρόσφατο παρελθόν και η όλη τους παρουσία, συνιστά ένα πολιτικό βάρος, το οποίο ο άλλος χώρος, εάν θέλει να απελευθερωθεί για να έχει μια γόνιμη πολιτική παρουσία, θα πρέπει να το κάνει. «Δεν μπορεί σε αυτή τη φάση ο χώρος της κεντροαριστεράς να “κουβαλάει” στις πλάτες τους τα βαρίδια του παρελθόντος» πρόσθεσε.

 

Loading