Συμπλοκές ΜΑΤ και Ολυμπιακών για τον Τσακαλώτο (vd-pics)

Επεισόδια ΜΑΤ και Ολυμπιακών για τα μάτια του Τσακαλώτου (vd-pics)
INTIME

Περίπου 70 με 80 άτομα προσπάθησαν να κινηθούν προς το ξενοδοχείο «Piraeus Theoxenia», επί των οδών Καραολή & Δημητρίου 23, στον Πειραιά, όπου το βράδυ είναι προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τακαλώτου, αλλά εμποδίστηκαν από φραγμό της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάποια άτομα έριξαν πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση δακρυγόνων.

Τα συγκεντρωμένα άτομα βρίσκονται περιμετρικά των οδών, ενώ στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 41 λίγη ώρα αργότερα η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, που αντιμετωπίστηκε άμεσα. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σημειώνεται ότι από την περασμένη Πέμπτη 22 Μαρτίου είχε ανακοινωθεί ότι σήμερα, με διοργανωτή τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια», με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιείτο σε πολυχώρο στην οδό Καραΐσκου στον Πειραιά, ωστόσο –λίγες ώρες πριν την πραγματοποίησή της– με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε ότι «Λόγω προβλήματος του ιδιοκτήτη υπάρχει αλλαγή στο χώρο της συγκεκριμένης εκδήλωσης». Τελικά, η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει σε λίγη ώρα στο ξενοδοχείο «Piraeus Theoxenia». Σημειώνεται ότι μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού καλούσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοραή.

Τι υποστηρίζει ο επίσημος Ολυμπιακός

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, «η Αστυνομία επιτέθηκε απρόκλητα εναντίον των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι διαμαρτύρονταν ειρηνικά κοντά στο σημείο της ομιλίας του Υπουργού».

Loading