Ρήγας: “Παγκόσμιο σκάνδαλο η υπόθεση Novartis” (vd)

Στην γιγαντιαία επιχείρηση που έχει στηθεί σε 29 χώρες του πλανήτη προς διαλεύκανση του σκανδάλου «Novartis» στάθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

«Δεν πρέπει να κρυβόμαστε κι αυτό για το πολιτικό σύστημα είναι μια κάθαρση» τόνισε αρχικά ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος και πρόσθεσε: «Το να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν με εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, αυτό δημιουργεί στον πολίτη και μια αίσθηση πως όλοι είναι ισότιμοι απέναντι στο νόμο και θα συμβάλλει στην ανύψωση του πολιτικού συστήματος».

“Κάποιοι κρύβαν δικογραφίες στα συρτάρια τους”

Σ’ ότι αφορά το τάιμινγκ που ήρθε στο φως η συγκεκριμένη υπόθεση ο κ. Ρήγας τόνισε ότι «δεν είναι θέμα πολιτικής εκδίκησης. Η όλη διαδικασία τηρήθηκε καθώς από την Εισαγγελία η δικογραφία πήγε στον υπουργό Δικαιοσύνης και από εκεί στη Βουλή. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που το πόρισμα, δεν το πήγαιναν στη Βουλή, το έκρυβαν στα συρτάρια τους και παράλληλα έδιναν και εντολές στη Δικαιοσύνη για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί».

Τέλος σχετικά με την πώληση υλικού στη Σαουδική Αραβία με αφορμή τη δικογραφία για τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο που διαβιβάστηκε επίσης στη Βουλή, ο κ. Ρήγας υπογράμμισε ότι η Βουλή θα αποφασίσει για τον κ. Καμμένο εάν υπάρχουν στοιχεία».

Loading