«Πυρά» Κυρίζογλου κατά Μπουτάρη και Ζουράρι (vd)

Σκληρή κριτική άσκησε ο Λάζαρος Κυρίζογλου τόσο στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, όσο και στον υπό παραίτηση υφυπουργό Παιδείας, Κώστα Ζουράρι. «Εξευτελίζει το θεσμό του δημάρχου», είπε χαρακτηριστικά για τον κ. Μπουτάρη ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ).

«Η προσωπική του ζωή αφορά τον ίδιο. Όταν κανείς είναι δημόσιο πρόσωπο, οφείλει να σέβεται και τους πολίτες και την ιστορία της πόλης που εκπροσωπεί και δεν μπορεί να εξευτελίζει την ιδιότητα του δημάρχου κατ ‘αυτόν τον τρόπο», σχολίασε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Αφορμή για τα παραπάνω σχόλια αποτέλεσε η πρόσφατη συνέντευξη του κ. Μπουτάρη σε οίκο ανοχής.

Επίθεση Κυρίζογλου και στον Κ. Ζουράρι

Από τα «βέλη» του Λάζαρου Κυρίζογλου δε γλίτωσε ούτε ο Κώστας Ζουράρις. «Οι δηλώσεις του είναι ακραίες, απαράδεκτες και έντονα αποδοκιμαστέες. Θα έκανα το ίδιο αν τα έλεγε και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ή του Ηρακλή, αλλά και για οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας να τις έκανε. Ένας υφυπουργός Παιδείας… Τι κρίμα… Τι ντροπή…», είπε χαρακτηριστικά.

Loading