Μποζντάγ: «Ανίκανοι Έλληνες πολιτικοί χαλάνε τις σχέσεις μας»

Ούτε σήμερα ξέφυγαν από το γενικότερο πλαίσιο των ημερών οι Τούρκοι αξιωματούχοι οι οποίοι με αιχμηρές δηλώσεις πυροδοτούν το κλίμα ανάμεσα στην Ελλάδα και τη γειτονική χώρα. Σήμερα (7/4) ήταν η σειρά του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, να μιλήσει με σκληρή γλώσσα, κάνοντας λόγο για «ανίκανους Έλληνες πολιτικούς» που τορπιλίζουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.  

«Οι άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας» τόνισε ο Μ. Μποζντάγ σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter προσθέτοντας ότι το «να εκλαμβάνεται η στάση της Τουρκίας ως αδυναμία, δεν αποτελεί έξυπνη κίνηση».

“Δεν είναι προς όφελος κανενός να τεστάρει την Τουρκία”

Υπογράμμισε δε, πως «η Τουρκία έχει κάνει κάποια θετικά βήματα για να βελτιώσει και να ενισχύσει τις θέσεις της με την Ελλάδα, ωστόσο κάποιοι ανίκανοι πολιτικοί στην Ελλάδα, προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες».

Τέλος κατέληξε αναφέροντας ότι «η Τουρκία δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να της συμπεριφέρεται άδικα. Μάρτυράς μας η ιστορία. Δεν είναι προς όφελος κανενός να τεστάρει ξανά και ξανά την Τουρκία».

Loading