Μητσοτάκης: «Όταν μιλάμε για επενδύσεις ο χρόνος είναι χρήμα»

«Όταν μιλάμε για επενδύσεις ο χρόνος είναι χρήμα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαιρετίζοντας την παρουσίαση της αναπτυξιακής πρωτοβουλίας του ΤΕΕ «ONEclickLis-μια εθνική μεταρρύθμιση για το αύριο της χώρας», που πραγματοποιήθηκε στην παλαιά Βουλή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξήγησε πως «η απλοποίηση του αδειοδοτικού πλαισίου αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για να δρομολογηθεί, οποιοδήποτε αναπτυξιακό σχέδιο στη χώρα, τονίζοντας πως οι απαραίτητες πληροφορίες είναι διαθέσιμες αλλά δεν είναι πάντα προσβάσιμες σε αυτούς που πρέπει».

«Συμβολικό άλμα στο μέλλον»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε επίσης ότι πρέπει να υπάρξουν σχέδια έξυπνης διασύνδεσης, έτσι ώστε η πληροφορία να είναι προσβάσιμη σε αυτούς που πρέπει. Χαρακτηρίζοντας εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την πρόταση του ΤΕΕ, έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της διαφάνειας, αλλά και ένα συμβολικό άλμα στο μέλλον που θα καταδείξει ότι οι μεταρρυθμίσεις και οι παρεμβάσεις αυτές, κάνουν τη ζωή των πολιτών ευκολότερη.

«Όταν μιλάμε για μια επένδυση ο χρόνος είναι χρήμα» είπε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρξουν τρόποι να παρακαμφθούν τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις από την πλευρά της διοίκησης.

 

Loading