Μαύρο Πάσχα για τους δύο στρατιωτικούς

Στις φυλακές Αδριανούπολης εξακολουθούν να παραμένουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται για 36η ημέρα από τις τουρκικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή οι γονείς των Μητρετώδη και Κούκλατζη, έφτασαν στις φυλακές περίπου στη 1 το μεσημέρι για να δουν τα  παιδιά τους, ενώ νωρίτερα είχαν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο προκειμένου να ενημερωθούν για την εξέλιξη της υπόθεσης και τις ενέργειες που έχουν γίνει για την απελευθέρωσή τους.

Πριν από αυτό, είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη με τους γονείς των δύο στρατιωτικών, οι οποίοι διαβεβαιώθηκαν ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την άμεση αποφυλάκισή τους και την ταχύτερη επιστροφή τους στην Ελλάδα, ενώ ο Φ. Κουβέλης του ζήτησε να μεταφέρουν τις προσωπικές του ευχές ενόψει του Πάσχα.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού

Στο μεταξύ το δικό του μήνυμα στους δύο στρατιωτικούς στέλνει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Documento όπου αναφέρει πως είναι απαίτηση των Ελλήνων η άμεση επιστροφή τους δηλώνοντας: «Άγγελε και Δημήτρη, όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας».

Loading