Λαφαζάνης: «Η Μακεδονία πωλείται φέτα-φέτα»

«Ναι» στα συλλαλητήρια, αλλά «ενάντια στο ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου και τη νέα κατοχή», λέει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Πραγματοποιούνται συλλαλητήρια για να μην πουληθεί η Μακεδονία. Δυστυχώς, η Μακεδονία έχει ήδη ξεπουληθεί σε σημαντικό βαθμό και πωλείται συνεχώς φέτα-φέτα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ.

«Συλλαλητήρια ενάντια στα μνημόνια»

«Χρειαζόμαστε συλλαλητήρια, αλλά συλλαλητήρια ενάντια στο ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου και τη νέα ‘κατοχή’. Συλλαλητήρια ενάντια στα μνημόνια και τη λιτότητα και τη ΝΑΤΟϊκή κηδεμονία, για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας ενάντια στη νέα αποικιοκρατία», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λαφαζάνης κάνει λόγο για «ξεπούλημα» του λιμανιού και του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, αναφέρει ότι «ετοιμάζονται να πουλήσουν σε γαλλικά συμφέροντα την ΕΥΑΘ και πως «η ElDorado κατέχει και καταστρέφει τη Χαλκιδική», ότι «πουλιέται η Εγνατία Οδός» και «ξεπουλιούνται οι μονάδες της ΔΕΗ στην Κοζάνη», ενώ προσθέτει ότι «πωλούνται όλες οι δημόσιες στρατηγικές επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα και εκποιείται όλος ο δημόσιος και ορυκτός μακεδονικός πλούτος».

«Την ίδια ώρα, η Ελλάδα είναι μια κατεχόμενη χώρα, η οποία έχει υποθηκεύσει στους πιστωτές για έναν αιώνα όλο το δημόσιο πλούτο της», συμπληρώνει ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

«Χρειαζόμαστε συλλαλητήρια, αλλά συλλαλητήρια για να σώσουμε τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, το νερό, τις στρατηγικές επιχειρήσεις μας, τις υποδομές, τους δρόμους μας, τον δημόσιο πλούτο μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading