Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας λόγω…Τσίπρα

Με αφορμή την παρουσία αλλά και την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο 11ο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας, κορυφώνονται σήμερα (28/3) οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ήδη από χθες, ενόψει της άφιξης του πρωθυπουργού τα αστυνομικά μέτρα στην πόλη είναι δρακόντεια, ωστόσο σήμερα οι κάτοικοι της πόλης δεν αποφύγουν το κυκλοφοριακό κομφούζιο, αλλά και την ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα, στις 13.30 το μεσημέρι, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, θα συναντηθούν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Ιώνος Δραγούμη προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Το απόγευμα Λαϊκή Ενότητα και συνδικαλιστές

Επίσης το κάλεσμα της Λαϊκής Ενότητας και του Ζ’ Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Θεσσαλονίκης, είναι προγραμματισμένο για τις 18.00 στο άγαλμα Βενιζέλου στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ δεν αποκλείεται μετά τη συγκέντρωση να υπάρξει και πορεία.

Την ίδια ώρα τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Δημοκρατίας στον Βαρδάρη, αναφέροντας μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους πως «δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα δεν μπορεί να υπάρξει».

Loading