Γιατί ο Dean και ο Dan Caten κοιμούνται ακόμα μαζί;

Οι διάσημοι αδερφοί Dean και Dan Caten έχουν αμέτρητους φαν στο χώρο της μόδας, καθώς ο οίκος DSquared2 είναι από τους πιο δημοφιλείς στους νέους. Τα δίδυμα αδέρφια πρόσφατα εξομολογήθηκαν τους λόγους που κοιμούνται ακόμα μαζί.

Στη βρετανική Vogue έδωσαν συνέντευξη ο Dean και ο Dan Caten και εκτός των άλλων αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι κοιμούνται ακόμα μαζί αφενός γιατί φοβούνται το σκοτάδι , αφετέρου διότι τα παιδικά τους χρόνια ήταν εφιαλτικά.

«Ήμασταν εννέα παιδιά σε ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια. Ήμασταν πέντε αγόρια σε ένα δωμάτιο και τέσσερα κορίτσια σε ένα άλλο δωμάτιο», ανέφερε ο Dan και ο Dean πρόσθεσε: «Ακόμη και όταν πήραμε κουκέτες κοιμόμασταν μαζί στο κάτω κρεβάτι, ήταν πιο ασφαλές», υπονοώντας πως ήταν θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

«Μας έδερναν. Όλοι. Ακόμη και τα κορίτσια. Ήμασταν από μία φτωχή οικογένεια. Ντυνόμασταν χάλια. Ήμασταν θηλυπρεπείς. Ευάλωτοι, ήμασταν εύκολος στόχος και μας παρενοχλούσαν συνεχώς. Ήταν διασκεδαστικό για όλους», αποκάλυψε ο Dan Caten.

«Μας έδερναν και τους δύο, έτσι ώστε να μπορούμε να κλάψουμε μαζί και κρυβόμασταν μαζί», συμπλήρωσε ο Dean και πρόσθεσε: «Αν τώρα φοβόμαστε στο σκοτάδι, είναι εξαιτίας αυτών που ζήσαμε. Έχουμε ανάγκη να κοιμόμαστε μαζί, οπότε αν συμβεί κάτι κακό, δεν χρειάζεται να ουρλιάξω. Θα είναι εκεί».

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας τους οι γονείς δεν μπορούσαν να τους μεγαλώσουν λόγω οικονομικής δυσχέρειας, έτσι παρενέβη η καναδική κυβέρνηση και οι δίδυμοι δόθηκαν σε διάφορες ανάδοχες οικογένειες, μέχρι που κατέληξαν σε ένα βίαιο ζευγάρι στην Αριζόνα.

Το ζευγάρι από την Αριζόνα αποφάσισε να τους χωρίσει, αφού θεώρησε πως ο Dean ήταν δύσκολος χαρακτήρας.

«Υπήρξε μια στιγμή στη ζωή μου που σκέφτηκα ότι δεν θα δω ποτέ ξανά τον αδελφό μου. Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ ξανά στη ζωή μας. Έτσι, αν φοβόμαστε το σκοτάδι και έχουμε ανάγκη να κοιμόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο τότε είμαστε εντάξει… Είναι αδελφικό», ανέφερε ο  Dean.

«Είμαστε ισχυρότερη δύναμη μαζί. Έχουμε χωριστεί και δεν θα χωριστούμε ποτέ ξανά», συμπλήρωσε ο Dan.

Loading