Η Νέα Δημοκρατία «επενδύει στα στελέχη της»

Με τη διεξαγωγή του 16ου κύκλου συνεχίζονται το Σάββατο 16 Μαρτίου οι δράσει της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών της ΝΔ, που εγκαινιάστηκε το Νοέμβριο του 2016.

Μετά από 15 κύκλους επιμόρφωσης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λαμία, Λάρισα, Πάτρα, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Κοζάνη και Φλώρινα, η δράση συνεχίζεται το πρωί του Σαββάτου, στις 9:00, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με την Πειραιώς, σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Στόχος της είναι να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα και θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες επικοινωνιακές απαιτήσεις, σε ζητήματα ηγεσίας και στρατηγικής.

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών αποτελεί πρωτοβουλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, και λειτουργεί με την ευθύνη του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, και του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Χρήστου Ταραντίλη.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

[pdf-embedder url=”https://politik.gr/wp-content/uploads/2019/03/Πρόγραμμα-Πολιτικής-Ακαδημίας-ΝΔ-Αθήνα-_16_3_2019.pdf” title=”Πρόγραμμα Πολιτικής Ακαδημίας ΝΔ Αθήνα _16_3_2019″]

Loading