Ισπανία: Δύσκολη αποστολή για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Δεν χάνει πουθενά η Μπαρτσελόνα, που οδεύει προς την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία. Δύσκολη εξόρμηση της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μπιλμπάο, ενώ η Ρεάλ αναμένεται να έχει εύκολη αποστολή στο Μπερναμπέου με αντίπαλο τη Θέλτα.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Βαριά ήττα για τη Σοσιεδάδ στη Σεβίλλη με 5-2. Στο γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Λεβάντε προέρχεται από ήττα με 0-2 από τη Βιγιαρεάλ (τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα). Μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και εφτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Σοσιεδάδ.

ΟΥΕΣΚΑ – ΑΛΑΒΕΣ

Η Ουέσκα ηττήθηκε με 2-1 από τη Χετάφε. Εντός έδρας έχει στο πρωτάθλημα τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Αλαβές προέρχεται από ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Έϊμπαρ και είναι αήττητη στους τελευταίους επτά αγώνες στο πρωτάθλημα. Μακριά από το γήπεδό της έχει απολογισμό πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Αλαβές.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΘΕΛΤΑ

Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ που νίκησε εκτός έδρας με 1-4 τη Βαγιαδολίδ. Στο τιμόνι της «βασίλισσας» επέστρεψε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Στο Μπερναμπέου έχει οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Έχασε, ωστόσο, τους τελευταίους δυο αγώνες στο γήπεδό της. Η Θέλτα έχασε με 0-1 από την Μπέτις και πλέον βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Μακριά από την έδρα της έχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Μπιλμπάο περιορίστηκε στην ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Εσπανιόλ. Στην έδρα της έχει απολογισμό πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες και δυο ήττες. Στα θετικά για την Αθλέτικ ότι είναι αήττητη στους τελευταίους οκτώ αγώνες στην έδρα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε δύσκολα με 1-0 τη Λεγκανές, αλλά μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στο Champions League από τη Γιουβέντους, χάνοντας με 3-0. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΧΙΡΟΝΑ

Η Λεγκανές πάλεψε αλλά έχασε με 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο γήπεδό της η Λεγκανές έχει σημειώσει έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Η Χιρόνα έχασε με 2-3 από τη Βαλένθια. Μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Ισοπαλία 1-1 για την Εσπανιόλ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στη Βαρκελώνη οι γηπεδούχοι έχουν οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, ενώ «τρέχουν» ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών. Η Σεβίλλη συνέτριψε με 5-2 τη Σοσιεδάδ. Μακριά από το γήπεδό της έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Εσπανιόλ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΧΕΤΑΦΕ

Σημαντική νίκη πέτυχε η Βαλένθια την περασμένη αγωνιστική επικρατώντας με 2-3 στην έδρα της Χιρόνα. Στο γήπεδό τους οι «νυχτερίδες» έχουν τέσσερις νίκες, εννέα ισοπαλίες και μια ήττα. Έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (15). Η Χετάφε νίκησε με 2-1 την Ουέσκα. Μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Μεγάλη νίκη για τη Βιγιαρεάλ με 0-2 επί της Λεβάντε, γεγονός που για πρώτη φορά την έφερε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο γήπεδό της η Βιγιαρεάλ έχει δυο νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Ράγιο έχασε με 3-1 από την Μπαρτσελόνα (6η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα). Μακριά από το γήπεδό της έχει τρείς νίκες, μια ισοπαλία και εννέα ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Βιγιαρεάλ.

ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σημαντική νίκη με 0-1 στην έδρα της Θέλτα για την Μπέτις. Στο γήπεδο της έχει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Μπαρτσελόνα νίκη με 3-1 τη Ράγιο. Εκτός έδρας έχει εννιά νίκες, τρεις ισoπαλίες και μια ήττα. Έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

Loading