Διαγραφή, πληροφορίες για σύλληψη και δήλωση μεταμέλειας από Μπαρμπαρούση

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις αλλά και μπρος τον κίνδυνο να αντιμετωπίσει δικαιοσύνη ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, η οποία τον χειροκρότησε αρχικά σύσσωμη, ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος ενημέρωσε το προεδρείο της Βουλής, ότι ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μέχρι πρότινος βουλευτής, συνελήφθη κατόπιν συνεργασίας αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούν το κτίριο της βουλής και στελεχών της Ασφάλειας, ενώ λίγο πριν τη σύλληψη του (η οποία διαψεύστηκε από την ΕΛΑΣ), ο Κ. Μπαρμπαρούσης εξέδωσε δήλωση μεταμέλειας.

Σ’ αυτήν συγκεκριμένα τονίζει:

«Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου – τις οποίες ανακαλώ – επ’ ουδενί δεν είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν την Συνταγματική Νομιμότητα. Δυστυχώς έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ, Π. Καμμένου ότι με μια ατυχή δήλωση μου έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!

Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στην Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένο μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Loading