Δένδιας: “θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσουν ασφαλείς οι στρατιωτικοί μας”

Με τους γονείς των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές στην Αδριανούπολη συναντήθηκε σήμερα ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για τη Θράκη, Νίκος Δένδιας στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στον νομό Έβρου.

«Είχα την ευκαιρία να τους μεταφέρω τις ευχές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, και να διαβεβαιώσω ότι και από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσουν οι στρατιωτικοί μας ασφαλείς στις οικογένειές τους» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Νίκος Δένδιας.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όρισε τομεάρχη της συγκεκριμένης περιοχής, γιατί για εμάς ο Έβρος, η Θράκη, έχει μία τεράστια σπουδαιότητα. Ήρθα τώρα ακριβώς γιατί αισθάνομαι ότι η παρουσία μας εδώ έχει μία σημασία. Να δείξουμε ότι παρακολουθούμε τα πράγματα και κατά το δυνατόν προσφέρουμε ό,τι μπορούμε και για την επίλυση του ζητήματος, αλλά επίσης είμαστε δίπλα στον λαό της Θράκης ακόμα και στις ώρες που τα πράγματα παρουσιάζουν μία αδόκητη όξυνση» τόνισε ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας.

Οι σημερινές συναντήσεις

Σήμερα ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τους δημάρχους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Αλεξανδρούπολης, με τους δύο Μητροπολίτες του νομού κ.κ. Άνθιμο και Δαμασκηνό και με τοπικά στελέχη.

Loading