Η Γωγώ παραμένει στο MasterChef και δεν αρέσει σε όλους αυτό! (vd)

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε μια δοκιμασία αποχώρησης, που δεν έμοιαζε σε τίποτα με τις προηγούμενες. Αντιμέτωποι η Γωγώ Κωστάκη και ο Γιώργος Φασιλής σε μια αντιγραφή πιάτου.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι κανένας δεν αποχώρησε από τη χθεσινή διαδικασία, αφού οι κριτές βαθμολόγησαν ίσα και τους δύο παίκτες. Οι δύο παίκτες συγκέντρωσαν 26 βαθμούς, χαροποιώντας ιδιαίτερα τους κριτές με τα πιάτα τους.

Οι δύο αντίπαλοι, αφού έμαθαν τα ευχάριστα αποτελέσματα, για να πειράξουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σπίτι αποφάσισαν να γυρίσει πρώτα μόνη της η Γωγώ ως «terminator» που είναι, ισχυριζόμενη πως κέρδισε τον Γιώργο. Μπαίνοντας στο σπίτι η Γωγώ βλέπουμε τον Τζώρτζη να εντυπωσιάζεται αλλά όχι ευχάριστα και τον Τσίκιλη και τον Χρήστο να είναι αρκετά απογοητευμένοι που δεν επέστρεψε ο φίλος τους.

Την ώρα που ήρθε στο σπίτι ο Φασιλής και τους ανακοίνωσε πως μένουν και οι δύο ενώ όλοι φάνηκε να χάρηκαν με την συγκεκριμένη ανατροπή, ο Αργύρης έκανε το πιο «τσουχτερό» σχόλιο: Μείναμε πάλι στον αριθμό δέκα, δε μειωνόμαστε δυστυχώς. Τι να κάνουμε; Εδώ είμαστε, ένας ένας να πηγαίνει σπίτι του».

Δείτε την επιστροφή των παικτών στο σπίτι του MasterChef:

Loading