Αποδοκιμάστηκε ο Λεβέντης στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής (vd)

Από καυγά σε καυγά το πάει σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης καθώς μετά την έντονη λογομαχία που είχε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, ήταν ο μοναδικός προσκεκλημένος άλλου κόμματος στο συνέδριο του κινήματος αλλαγής που όχι μόνο αποδοκιμάστηκε από τα μέλη του συνεδρίου αλλά σχεδόν τον γιούχαραν.

“Η ομιλία της Γεννηματά είχε πολλά συνθήματα, λες και έψαχνε το χειροκρότημα”

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε στην ομιλία του, ότι «πολλοί από εσάς που βρίσκεστε σήμερα εδώ, ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ στο 1974, ψηφίσατε άλλα κόμματα, μετά σας έφερε κοντά στο ΠΑΣΟΚ η εξουσία. Να σας πω ότι με αγωνία το 1974, επειδή είχα μεγάλη φιλία και συγγένεια με τον Γρηγόρη Κασιμάτη, τρέχαμε στα εκλογικά τμήματα για να βάλουμε το ΠΑΣΟΚ με όσο το δυνατό καλύτερο ποσοστό στη Βουλή. Τρέχαμε στα εκλογικά τμήματα.

Έχουμε εδώ μπροστά στην πρώτη σειρά τον πρωθυπουργό που μας έβαλε στα μνημόνια, κύριε Γιώργο (Παπανδρέου) μας έβαλες στο μνημόνιο με ωραίο φόντο…». Κάπου εκεί άρχισαν και οι πρώτες αποδοκιμασίες, οι οποίες εντάθηκαν όταν πρόσθεσε πως «ο λόγος της κας Γεννηματά είχε πολλά συνθήματα, λες και έψαχνε το χειροκρότημα». Μετά την φράση αυτή, η γιούχα σκέπασε κάθε άλλη φράση του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει κακήν – κακώς από το βήμα.

Μάλλον δεν είναι η μέρα του σήμερα…

Loading