Με το θάνατο όλων των πρωταγωνιστών θα τελειώσει το Game of Thrones!

Στον 8ο κύκλο επεισοδίων θα ολοκληρωθεί ίσως η πιο αγαπημένη σειρά όλου του πλανήτη, το Game of Thrones. Θα τελειώσει όμως αισιόδοξα; Όχι απαντούν στο ερώτημα στελέχη του HBO. Θάνατο όλων των πρωταγωνιστών επιφυλάσσει ο τελευταίος κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς.

Οι θάνατοι στο Game of Thrones δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς ήδη έχουν πεθάνει πολλοί αγαπημένοι χαρακτήρες των φαν. Όσοι όμως παρέμειναν ζωντανοί δεν έχουν καλύτερη τύχη όμως, αφού σε μίτινγκ INTV στην Ιερουσαλίμ, η Francesca Orsi, ανώτερη αντιπρόεδρος της σειράς στο HBO, αποκάλυψε πως το 2019 θα δούμε όλους τους πρωταγωνιστές νεκρούς.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Francesca Orsi αναφέρθηκε σε μια συγκινητική σκηνή κατά την ανάγνωση του σεναρίου των τελευταίων επεισοδίων από τους ηθοποιούς: «Κανένας από τους ηθοποιούς δεν είχε λάβει προηγουμένως το σενάριο και ένας ένας άρχισαν να πεθαίνουν», ισχυρίζεται η αντιπρόεδρος του Game of Thrones και προσθέτει:

«Μέχρι το τέλος, στα τελευταία λόγια του τελικού σεναρίου, τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν. Στη συνέχεια, χειροκροτούσαν όλοι επί 15 λεπτά».

Αφού μας έγινε γνωστή η συγκεκριμένη εξέλιξη αυτό που έχουμε να περιμένουμε από τη σειρά πια είναι ποιος και πως θα πεθάνει πρώτος.

Loading