Ένωση Κεντρώων: «Να απολύσει κι άλλους ο Τσίπρας»

Την ικανοποίησή της για την αποπομπή του ζεύγους Παπαδημητρίου – Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση εκφράζει η Ένωση Κεντρώων, με μία λακωνική ανακοίνωσή της.

Μάλιστα, το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη ευχαριστεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για την «απόλυση» των δύο υπουργών και τον καλεί να «απολύσει και πολλούς άλλους».

«Ευχαριστούμε τον κ. Τσίπρα που απέλυσε το ανδρόγυνο από την κυβέρνηση. Τον ενημερώνουμε, ότι πρέπει να απολύσει και πολλούς άλλους με μεγαλύτερα αδικήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίθεση στο Μαξίμου λόγω… Μητσοτάκη

Εν τω μεταξύ, σε άλλη ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων επιτίθεται στην κυβέρνηση, με αφορμή τη διάψευση όσων φέρεται να είπε ο Αμερικανός πρέσβης στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Προ ημερών είχαμε πει τι είπε ο Αμερικανός πρέσβης στον κ. Λεβέντη και τι είπε ο κ. Τσίπρας στον κ. Λεβέντη, για το Σκοπιανό και τα ελληνοτουρκικά. Βγήκαν κύκλοι του Μαξίμου αμέσως και είπαν λέει ‘ψέματα ο Β. Λεβέντης’. Τώρα είπε ο κ. Μητσοτάκης τι του είπε ο Αμερικανός πρέσβης και πάλι κύκλοι του Μαξίμου τον είπαν ψεύτη. Μήπως, κάποιοι στο Μαξίμου επαγγελματικά διαψεύδουν, γιατί αυτή είναι η προϋπόθεση ανάληψης των καθηκόντων τους;».

Κριτική για το Ίδρυμα της Τήνου

Η Ένωση Κεντρώων εξέδωσε, παράλληλα, και ανακοίνωση για το θέμα του Ιδρύματος της Τήνου, για το οποίο έχουν ήδη διαχωρίσει τη θέση τους και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τη λύπη της για την συμπεριφορά του κ. Γαβρόγλου και του κ. Τσίπρα, οι οποίοι με ψηφοφορία στη Βουλή, πέρασαν το Ίδρυμα της Παναγίας της Τήνου στα χέρια του Δήμου. Η πράξη αυτή ήταν εχθρική προς την Εκκλησία της Ελλάδος και προς το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου, διότι πρόκειται περί Ιδρύματος που έχει κάποια ετήσια έσοδα για το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας», ανέφερε αρχικά η σχετική ανακοίνωση.

«Δείχνει την εχθρότητα που έχει ο κ. Τσίπρας προς την εκκλησία και μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ορθόδοξης Εκκλησίας που δημιουργήθηκε με την προ μηνών ψηφοφορία για την αλλαγή ταυτότητας φύλου. Την υπόθεση αυτή οργάνωσαν ύπουλα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα επιδίωξαν δυο- τρεις φορές στο παρελθόν να το περάσουν με τροπολογία», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ένωση Κεντρώων.

Loading