Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τρομοκρατημένος για τις επιχειρηματικές κινήσεις του Χάρι και της Μέγκαν

O πρίγκιπας Ουίλιαμ εκφράζει την ανησυχία του για τις νέες επιχειρηματικές κινήσεις του αδελφού του Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν – Συμφωνίες με Netflix και Spotify αξίας 130 εκατομμυρίων ευρώ έχουν κάνει μέχρι στιγμής.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Prince Harry: The Inside Story» έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!», όπου και έκανε δηλώσεις σχετικά με την ανησυχία του πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Τι θα κάνουν μετά; Αυτή είναι μια ερώτηση που τρομοκρατεί τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να μάθει την απάντηση» εξηγεί.

«Στο τέλος θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να κάνουν δουλειές στο Λος Άντζελες χωρίς να πρέπει να πουλάνε πάντα τη βασιλική οικογένεια», προσθέτει υπονοώντας την αποχώρηση του ζεύγους από το Μπάκιγχαμ τον περσινό Μάρτιο.

Το κόστος των podcast στο Spotify ανέρχεται στις 30 εκατομμύρια λίρες, ενώ η συνεργασία που προηγήθηκε με το Netflix αξίζει 100 εκατομμύρια λίρες.

Η Μέγκαν, με τη σειρά της επένδυσε σεμία εταιρία καφέ. Η Όπρα Γουίνφρεϊ διαφημίζει δωρεάν την εταιρία αυτή.

«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει υπάρξει ακριβώς αθόρυβος. Έχει αποκαλύψει στον κόσμο ότι μισεί λίγο-πολύ την οικογένειά του και πως όλο το σύστημα είναι σάπιο ως τον πυρήνα του, μιλώντας όμως συνεχώς για τη βασιλική οικογένεια, το μόνο που κάνουν είναι να εξαργυρώνουν τη βασιλική μάρκα. Αν σπαταλήσουν όλη την καριέρα τους πουλώντας τη βασιλική μάρκα, δεν πρόκεται να ξαναμιλήσουν με τον Ουίλιαμ» αναφέρει ο συγγραφέας.

Κλείνει λέγοντας: «Ο Χάρι θυσίασε εντελώς τις σχέσεις του με την οικογένειά του για τη νέα του ζωή με τη Μέγκαν και τα πράγματα φαίνεται να γίνονται με τον τρόπο της, με τις δικές της ανάγκες πρώτα»

Δείτε επίσης: Έκθεση σε γκαλερί της Βηρυτού μετά την καταστροφική έκρηξη

Loading