Σάρωσε στην εβδομάδα μόδας η εγγονή του τέως βασιλιά

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία – Ολυμπία Γλίξμπουργκ, βρέθηκε σε επίδειξη μόδας του Michael Kors κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Η είκοσι ενός πλέον χρόνων πριγκίπισσα επέλεξε να φορέσει ένα πλεκτό φόρεμα και ένα υπερμεγέθη παλτό.

Η φοιτήτρια πανεπιστημίου και εν μέρει μοντέλο έκανε ένα διάλειμμα από τις σπουδές της προκειμένου να παρευρεθεί στην εβδομάδα μόδας ενώ μάλιστα επισκέφτηκε κάποιες από τις επιδείξεις μαζί με τις φίλες της, τις αδερφές Χίλτον.

Τι επέλεξε να φορέσει η Μαρία- Ολυμπία

Η Μαρία – Ολυμπία, στην τελευταία της εμφάνιση φορούσε ένα γκρι πλεκτό φόρεμα που το συνόδευσε με λευκό κολάρο συνδυασμένο με ένα μπεζ παλτό και ένα ζευγάρι ταμπά πέδιλα.

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία – Ολυμπία Γλίξμπουργκ, βρέθηκε σε επίδειξη μόδας του Michael Kors κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η εντυπωσιακή νεαρή γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και παρακολούθησε την αριστοκρατική Parsons School of Art and Design το 2016.

Το πολυτελές διαμέρισμα στο Σόχο όπου διαμένε βρίσκεται σε μια πολυκατοικία όπου το ενοίκιο κυμαίνεται στα 9.000 δολάρια το μήνα, ενώ φήμες θέλουν ότι ανήκει στους γονείς της, Παύλο και Μαρί-Σαντάλ.

Loading