Ο Δώρος καταγγέλλει: «Το Power of Love μας έχει απλήρωτους» (vd)

Για την αποχώρησή του –μαζί με την Αθηνά Χρυσαντίδου- από το Power of Love μίλησε ο Δώρος Παναγίδης, «σπάζοντας» τη σιωπή του μέσω Instagram.

Ο Κύπριος παίκτης του τηλεοπτικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ, μαζί με την Αθηνά με την οποία έγιναν ζευγάρι στο παιχνίδι, έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς εδώ και μερικές ημέρες, κίνηση που προκάλεσε πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Ακούστηκαν πολλά, από το ότι επρόκειτο για κίνηση σε συνεργασία με το κανάλι, για την ενίσχυση της τηλεθέασης, μέχρι και το ότι ήταν μία κίνηση τακτικής του ζευγαριού, για να τραβήξει για ακόμη μία φορά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και να φτάσει πιο κοντά στο χρηματικό έπαθλο.

Ο Δώρος Παναγίδης, ωστόσο, υποστηρίζει ότι τίποτα από αυτά δε συμβαίνει και μάλιστα απειλεί την παραγωγή ότι προβεί σε αποκαλύψεις.

Δώρος: «Θα βγάλω άπλυτα στη φόρα»

«Γιατί φύγαμε από το παιχνίδι; Είναι κάποια πράγματα που περιμένω από την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Περιμένω να δω. Θα πω τις αλήθειες και σε όποιον αρέσει», είπε με νόημα ο παίκτης του Power of Love.

«Η αποχώρηση είναι οριστική»

«Μερικοί είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα και σκηνές κτλ. Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα, θα μέναμε εκεί και θα παίρναμε και το επαθλάκι. Δεν έχουμε να γυρίσουμε πουθενά», συμπλήρωσε και κατόπιν κατήγγειλε την παραγωγή ότι δεν τους πλήρωνε:

«Μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν και θα κρίνω ανάλογα πως θα πράξω…».

Μάλιστα, στο διαδικτυακό μήνυμά του, ο Παναγίδης αποκάλυψε ότι βρίσκεται στην Κύπρο και πως αναμένει εκεί το απόγευμα της Πέμπτης (10/5) και την αγαπημένη του, Αθηνά.

https://www.youtube.com/watch?v=QyczUOeLM7Y

Loading