Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και οι επισκέψεις του στον ψυχίατρο

Το να είσαι ηθοποιός κάποιες φορές δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, καθώς δεν μπορείς λόγω της έκθεσης να κρύψεις εύκολα τις καταστάσεις που βιώνεις. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν σε ψυχίατρο με σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους που το χρειάζονται να κινητοποιηθούν.

«Η κλινική κατάθλιψη, δηλαδή η διαγνωσμένη από έναν ψυχίατρο, είναι μια κατάσταση από την οποία υποφέρουν εκατοντάδες χιλιάδες στην Ελλάδα και εκατομμύρια στον κόσμο. Δεν κάνει διακρίσεις. Είναι μια γενική κατάσταση, η οποία αντιμετωπίζεται από μεγάλο μέρος των ανθρώπων που πάσχουν, αρκεί να κάνουν το βήμα να πάνε σε έναν ψυχίατρο», αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός.

Χρειάστηκε να πάρει φαρμακευτική αγωγή ο Καφετζόπουλος;

«Εννοείται. Μπορεί να χρειαστεί να σου δώσει, μπορεί και όχι. Θεώρησα ότι, αν κάποιος άνθρωπος που τον ξέρουν, που μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικός, μπορεί να έχει χιούμορ κ.τ.λ., πει ότι έχει ένα θέμα με την κατάθλιψη, αυτό θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να κάνουν αυτό το βήμα. Για αυτό το είπα», αναφέρει ο Αντώνης Καφετζόπουλος στα Παραπολιτικά.

Loading