Με τη Νεφέλη θα αγαπήσεις τη γυμναστική… (pics+vd)

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να αγαπήσεις τη γυμναστική. Για τα φρούτα, τα λαχανικά, τα μπράτσα, τους κοιλιακούς, αλλά και πολλούς ακόμη. Ο καλύτερος όμως, είναι για να απολαμβάνεις τις γυμνάστριες του χώρου, όπως η Νεφέλη.

Η Νεφέλη, πρόκειται για λαμπρό παράδειγμα σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον αθλητισμό και τη γυμναστική. Δημοσιεύοντας αρκετές φορές από το παρελθόν της, γίνεται αντιληπτό, πως με σκληρή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση, «καρποφορούν» οι κόποι του καθενός. Η μελαχρινή καλλονή με σώμα… φωτιά, έχει το υποκοριστικό της «πιο καυτής γυμνάστριας του ελληνικού Instagram» και όχι άδικα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και θα καταλάβετε:

https://www.instagram.com/p/Bsij5mfhJ2a/

https://www.instagram.com/p/BrYC-yBI-r-/

https://www.instagram.com/p/BrptiHphDhO/

https://www.instagram.com/p/BqXcTtUB3lc/

View this post on Instagram

Μετα απο 3 χρόνια κατάφερα να δω την διαφορά της σωματοδομης μου εντελώς !!ποτέ δεν πίστευα ότι το συγκεκριμένο σώμα μπορεί να αλλάξει ετσι χωρις αναβολικά η χωρις πλαστική…Η μονη βοήθεια μου ήταν η διατροφή και η εντατική προπόνηση & φυσικά ο @mihaloglou_ ? και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα… (Για προγράμματα γυμναστικής αλλά και για διατροφές μπορείτε να μου στέλνετε στο email μου )??? • • • • #body#instagram#transformation#gym#years#change#motivation

A post shared by Nefeli PL ?? (@nefeli_pl_) on

https://www.instagram.com/p/BijwvqMgkSk/

https://www.instagram.com/p/BTtgjNLgGeF/

Δείτε επίσης: Η Ασημίνα Ιγγλέζου κάνει γυμναστική και προκαλεί! (vd)

Loading