Μαχαιρίτσας: «Μπορεί ο Ρέμος να μαζέψει 25.000 κόσμο;» (vd)

Την άποψη του σε σχέση με την εξέλιξη της μουσικής στην Ελλάδα εξέφρασε έντονα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αλλά και ότι λανθασμένα θεωρούμε κάποιους τραγουδιστές εμπορικούς. Ο Αντώνης Ρέμος δεν θα έπρεπε να λέγεται εμπορικός καλλιτέχνης, σύμφωνα με τον τραγουδιστή καθώς σε καμία περίπτωση δεν συγκεντρώνει τόσο κόσμο στις συναυλίες του.

Στο «Όλα Καλά» μίλησε ανοιχτά ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας για την μουσική στην Ελλάδα, ωστόσο αναφέρθηκε και σε ορισμένους συναδέλφους  του.

«Να ρωτήσετε την Πάολα αν είναι λαϊκή τραγουδίστρια, εγώ δεν μπορώ να πω» ανέφερε μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποιον θεωρεί λαϊκό τραγουδιστή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και πρόσθεσε: «Όταν λέτε λαϊκά εννοείται αυτό το πράγμα με τα λουλούδια και τα μωρά στο τραπέζι ξεβράκωτα μέχρι το πρωί; Αυτό δεν είναι λαϊκά».

Όσον αφορά το διαχωρισμό του «εμπορικού» και του «εντέχνου» ο τραγουδιστής με ένα παράδειγμα μας εξήγησε τι θα έπρεπε να θεωρούμε εμπορικό.

«Άλλο παραμύθι το θέμα του ‘εμπορικού’ και του ‘εντέχνου’… Ποιος λαϊκός τραγουδιστής εμπορικός μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Χαρούλης;» και συμπλήρωσε με αυστηρό ύφος: «Τι να κάνει ο Ρέμος; Μπορεί να μαζέψει 25.000 κόσμο σε κάθε εμφάνιση του για πλάκα;» .

 

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του:

Η τελευταία του συνεργασία με την Κρινιώ Νικολάου:

Loading