Ο Λυκουρέζος μιλά για την απώλεια της Λάσκαρη

Σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τη Ζωή Λάσκαρη και την απώλεια που βιώνει από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή, ο επί πολλά έτη σύζυγος της  Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Στην εκπομπή Τετ α Τετ που βρέθηκε καλεσμένος  ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ανέφερε αρκετά συγκινημένος πόσο του στοίχισε η απώλεια της γυναίκας της ζωής του, Ζωή Λάσκαρη:

«Αντιμετωπίσαμε μαζί αυτή τη φοβερή ανατροπή στη ζωή μας. Στις 15 Αυγούστου πήγαμε και κοινωνήσαμε μαζί με τη Ζωή. Στις 18 το πρωί έφυγα για το γραφείο, όπως κάνω κάθε πρωί, κοιμόταν… Μετά από τέσσερις πέντε ώρες που γύρισα, δεν ζούσε πια. Όπως την άφησα, στην ίδια θέση τη βρήκα. Χωρίς ζωή πια… Πρέπει να πω ότι μετά από 41 χρόνια, δεν μπορούσα να δω τη ζωή μου χωρίς τη Ζωή», λέει ο δικηγόρος για τη Ζωή Λάσκαρη.

Ο δικηγόρος μίλησε επίσης για τη σχέση με την κόρη του και πως τώρα πια είναι πιο κοντά με την Μαρία Ελένη ήρθε αφού κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ξαφνικά, το συγκεκριμένο γεγονός.

«Ο θάνατος της Ζωής μας έφερε ακόμα πιο κοντά και αντιμετωπίζουμε μαζί αυτή τη φοβερή ανατροπή στη ζωή μας…», αρκέστηκε να πει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Loading