Η Βανδή με τους συμφοιτητές της σε reunion στη Θεσσαλονίκη (pic)

Όλοι νοσταλγούμε τα τις μέρες που ήμασταν πιο ξέγνοιαστοι και η μόνη μας υποχρέωση ήταν το διάβασμα.  Το ίδιο ισχύει και για τους διάσημους, καθώς με τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους, δεν βρίσκουν εύκολα στιγμές χαλάρωσης. Τα φοιτητικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη νοστάλγησε και η Δέσποινα Βανδή, έτσι οργάνωσε ένα reunion με τους συμφοιτητές της από το Πανεπιστήμιο.

Μπορεί  η Δέσποινα Βανδή να είναι η μόνη που «λοξοδρόμησε» και αντί για τα έδρανα επέλεξε τις πίστες, αλλά ποτέ δεν ξέχασε την παρέα της. Με αφορμή λοιπόν την προσωρινή διαμονή της στη Θεσσαλονίκη λόγω του «Mamma mia», που πρωταγωνιστεί  κανόνισε μια βραδιά με τους παλιούς συμφοιτητές της.

«Το 1988-Χριστέ μου-συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στα έδρανα του Αριστοτελείου πανεπιστημίου!!!
Έκτοτε μέσα στο χρόνο βρισκόμαστε όποτε μπορούμε…και μιλάμε για τα παλιά…και θυμόμαστε! Και είναι αυτό που δε χρειάζεται να ξανασυστηθούμε γιατί μαζί τότε ονειρευόμασταν τη ζωή!
Ήταν μαζί μου στην πρώτη μου οντισιόν! Ήμασταν μαζί όλες μας τις στιγμές! Ο Νίκος τελικά έγινε αρχαιολόγος η Κική ψυχολόγος και η Στέλλα φιλόλογος!
Τι κι αν ζω στην Αθήνα!
Κάθε φορά είναι σα να μην πέρασε μια μέρα…τι κι αν πέρασαν καλοκαίρια και χειμώνες…», αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο instagram η Βανδή.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια:

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Loading