Καμαρινός: «Είναι άπειρος ο Μανδαλιανός»

«Είναι ένας άπειρος άνθρωπος», είπε για το δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό, ο επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή», Γιάννης Καμαρινός, μιλώντας στον Flash 99,4 και την εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι».

«Με ένα έγγραφο δεν κάνεις τίποτα»

Ερωτηθείς για μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μέμφεται το δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου για το θέμα της περιορισμένης χρηματοδότησης από τους ΚΑΠ, ο κ. Καμαρινός απήντησε:

«Ο κ. Μανδαλιανός προσπάθησε με ένα έγγραφο να πει ότι ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου έχει αυτό το πρόβλημα της υποχρηματοδότησης. Εμείς, όταν ήμασταν διοίκηση, είχαμε κατέβει στην Αθήνα αρκετές φορές για αυτό το θέμα με τον κ. Σούλα. Εάν δεν πας να κατασκηνώσεις απ’ έξω, δεν πρόκειται να γίνει αυτό που θες να πετύχεις για τους δημότες.

Δεν είναι δυνατόν ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος στην Κεντρική Μακεδονία, να υποχρηματοδοτείται λιγότερο από τον Παύλο Μελά ή από το δήμο Νεάπολης – Συκεών, που είναι πολύ λιγότερα τα τετραγωνικά του μέτρα.

Αυτός είναι ο λόγος που είπα: ”Αφού ανέλαβες καινούριος δήμαρχος, αφού πήρες αυτό το αντικείμενο της υποχρηματοδότησης στα χέρια σου και θέλεις να το διεκπεραιώσεις, με ένα έγγραφο δεν κάνεις τίποτα! Πρέπει να είσαι στην Αθήνα, να είσαι στην κεντρική Διοίκηση. Ξεκινάς από την ΚΕΔΕ, η οποία βοηθάει την κατάσταση και πιέζει το υπουργείο Εσωτερικών”»

 «Ο Μανδαλιανός δεν μπορεί να αντεπεξέλθει»

Συνεχίζοντας την κριτική προς τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, ο κ. Καμαρινός σχολίασε:

«Είναι ένας άπειρος άνθρωπος, όπως είμαστε όλοι όταν μπαίνουμε στο «στίβο» της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, γιατί είμαστε υπηρέτες του λαού. Άλλο να είσαι 21 χρόνια στην αυτοδιοίκηση και άλλο να αναλαμβάνεις για 8 μήνες. Υπάρχει ανοχή, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι δίπλα του που θα μπορούσαν να τον συμβουλεύσουν πώς να λειτουργήσει. Είναι και γιατρός ο άνθρωπος, έχει ασθενείς να κουράρει, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει όπως πρέπει».

«Έχουμε όλοι ευθύνες»

Αναφορικά με τη φωτιά που ξέσπασε το Μάιο στον Εύοσμο αλλά και την περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων που ευθύνονται για τις πυρκαγιές, ο κ. Καμαρινός υποστήριξε:

«Έχει γίνει μια σύμβαση, η οποία δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα ώστε ένας εξωτερικός εργολάβος να περισυλλέγει τα ογκώδη αντικείμενα. Ήμασταν τυχεροί που εκείνη την ημέρα δεν φυσούσε. Αν φυσούσε, θα θρηνούσαμε θύματα, όπως στο Μάτι. Δυστυχώς, ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα. Δεν είναι μόνο σε αυτό το σημείο. Υπάρχουν πολλά σημεία στο δήμο που υπάρχουν τέτοια αντικείμενα. Θα μου πεις, τώρα τα έκαναν, στους 8 μήνες που είναι η διοίκηση του κ. Μανδαλιανού; Όχι, δεν θα αδικούμε. Πρόκειται για ιστορίες που «τρέχουν» πολλά χρόνια.

Έπρεπε ο δήμος και κάθε διοίκηση να είχαν μεριμνήσει για αυτό το μεγάλο πρόβλημα που συμβαίνει, ειδικά πάνω από την Περιφερειακή Οδό. Αυτόν το συνοικισμό τον έχουμε παραμελημένο και ντρέπομαι που το λέω. Δεν δώσαμε βάση χωρίς υποδομές, σχολεία και φωτισμό. Ό,τι και να πουν οι άνθρωποι, έχουν δίκιο και έχουμε όλοι ευθύνες».

Ακούστε όσα όσα είπε ο κ. Καμαρινός στον Flash 99.4:

Δείτε ακόμη:

Εύοσμος – Κορδελιό: δήμαρχος αμετανόητος, δήμος εγκαταλελειμμένος

«Δάσος» από ξερόχορτα απειλεί Κορδελιό-Εύοσμο

Κουρεύουν στον Εύοσμο μετά τις αντιδράσεις – Στο Κορδελιό περιμένουν…

Loading