Στα πρόθυρα της διάλυσης η παράταξη Καμίνη

Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει το τελευταίο διάστημα τα νεύρα του δήμαρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη. Ενώ στο παρασκήνιο ετοιμάζεται να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, η ομάδα της οποίας ηγείται στον δήμο έχει χάσει σημαντικά στελέχη κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος λόγω…φόρτου εργασίας, ο καθηγητής, Θάνος Βερεμής, ο οποίος μάλιστα είχε εκλεγεί πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του 2014. Αυτή ήταν η δεύτερη παραίτηση, καθώς προηγήθηκε του Αντώνη Καφετζόπουλου στις αρχές του 2016, από την τότε θέση του αντιδημάρχου.

Σ’αυτές τις παραιτήσεις θα πρέπει να προσθέσει κανείς και τις δύο αντεξαρτητοποιήσεις στελεχών που άνηκαν στη δημοτική παράταξη του κ. Καμίνη “Δικαίωμα στην Πόλη”. Την αρχή έκανε τον Μάιο του 2016 ο δημοτικός σύμβουλος, Φώτης Προβατάς που διετέλεσε και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος επί σειρά ετών, ενώ η δεύτερη ήταν του Φίλιππου Δραγούμη πέρσι τέτοια εποχή.

Μικρή προσέλευση στην Ολομέλεια

Σε όλα αυτά πρέπει να συνοπολογίσουμε και την πολύ μικρή προσέλευση στην τελευταία Ολομέλεια της Δημοτικής Παράταξης Καμίνη, καθώς προσήλθαν με το ζόρι περίπου εβδομήντα δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ η προηγούμενη Ολομέλεια είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 200 άτομα.

Loading