Παυλίδου: «Αφού το έκανε σ’ εμένα, θα το ξανακάνει» (vd)

Για το περιστατικό του ξυλοδαρμού που, όπως καταγγέλλει, υπέστη από τον συμπροταγωνιστή της Μάνο Παπαγιάννη μίλησε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός περιέγραψε το περιστατικό και τόνισε ότι ο Μάνος Παπαγιάννης δεν της έχει ζητήσει καμία συγγνώμη έως τώρα και απέρριψε τους ισχυρισμούς της δικηγόρου του ότι είναι και ο ίδιος χτυπημένος.

«Μετά το τέλος του έργου ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα βίαια. Με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ…ω παλιοπ…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω», είπε τονίζοντας ότι η ίδια δεν επιτέθηκε στον ηθοποιό.

«Εγώ δεν άπλωσα χέρι πάνω του. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προκύπτουν αυτά που λέει η άλλη πλευρά», είπε η ηθοποιός και ξεκαθάρισε πως μέχρι σήμερα δεν της έχει ζητήσει συγγνώμη ο ηθοποιός.

«Τόσες ημέρες μετά το περιστατικό και δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη ούτε ο Μάνος Παπαγιάννης ούτε ο δικηγόρος του έχει μιλήσει με τον δικηγόρο μου γιατί ακούω διάφορα από το πρωί. Εγώ ξέρω ότι με χτύπησε και δεν μου ζήτησε ούτε συγγνώμη».

“Να τη φοβερίσω ήθελα”…

«Την άλλη μέρα που πήγε εγώ απουσίαζα λόγω αναρρωτικής άδειας, έμαθα ότι είπε “εντάξει, δεν έκανα κάτι, να τη φοβερίσω ήθελα”. Ο χρόνος για τη συγγνώμη έχει περάσει! Αν πραγματικά αυτός ο άνθρωπος είχε μετανιώσει γι’ αυτό που έκανε, θα έπρεπε να με είχε πάρει ένα τηλέφωνο τόσες μέρες. Να τα βρούμε, όχι! Γιατί πέρα από τη συμπεριφορά του που πιστεύω δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και με μεγάλη ευκολία, αφού το έκανε σε μένα, πάει να πει ότι θα το ξανακάνει κι εγώ αυτό δεν θέλω να συμβεί. Θα είμαι υπεύθυνη κι εγώ αν το αφήσω αυτό το πράγμα έτσι!», συνέχισε.

Και κατέληξε: «νομίζω ότι πια και η συγγνώμη δεν έχει νόημα μετά από τόσες μέρες. Δεν μπορώ να ξαναπαίξω με αυτόν τον άνθρωπο που με ξυλοκόπησε και αυτό είναι ένα ποινικό αδίκημα. Δεν είναι ότι απλά με έβρισε, ότι απλά τσακωθήκαμε. Μπήκε βίαια μέσα στο καμαρίνι μου και με χτύπησε. Έχω μώλωπες, είμαι σε σοκ εδώ και μέρες, είμαι ψυχολογικά χάλια. Κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου, αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι που θα το αποφασίσει η επιχείρηση. Αλλά μου είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να αντικρίσω αυτόν τον άνθρωπο».

Δείτε παρακάτω όσα είπε στον Αντώνη Σρόιτερ η Σοφία Παυλίδου:

Loading