Δύσκολες ημέρες μοναξιάς για τη Μελάνια Τραμπ

Ημέρες του ζεύγους Κλίντον φαίνεται να περνούν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ, με την τελευταία να φεύγει για λίγες ημέρες μακριά από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών ώστε να μείνει σε πολυτελές ξενοδοχείο μακριά από την Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail η πρώτη κυρία της Αμερικής επέλεξε τον δρόμο της μοναξιάς αυτό το διάστημα, καθώς οι φήμες θέλουν τον σύζυγό της, να διατηρεί σχέση με την γνωστή πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς,  η οποία περιέγραψε με λεπτομέρειες την ερωτική της συνεύρεση με τον πλανητάρχη.

Σύμφωνα δε με πηγές μέσα από τον Λευκό Οίκο που επικαλείται η επίσημη ιστοσελίδα της εφημερίδας, η Μελάνια Τραμπ «είναι αναστατωμένη και ταπεινωμένη. Η σχέση της με τον πρόεδρο Τραμπ είναι τεταμένη, μετά τα όσα έγιναν γνωστά».

Σ’ ότι αφορά το…καταφύγιο που επέλεξε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ για να περάσει αυτό το διάστημα, όσο ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στο Νταβός για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, αν και το αρχικό πρόγραμμα προέβλεπε την μετάβασή της στο Νταβός στο πλευρό του συζύγου της.

Σε ρόλο…Μόνικα Λεβίνσκι η Στόρμι Ντάνιελς

Την ώρα που όλα δείχνουν ότι στον Λευκό Οίκο ετοιμάζεται να μπει…μπουρλώτο η West Street Journal αποκάλυψε σε δημοσίευμά της, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε 130.000 δολάρια στην Στόρμι Ντάνιελς προκειμένου να μην ανοίξει το στόμα της και αναφερθεί στην ερωτική περιπέτεια που είχαν μεταξύ τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το περιοδικό In Touch, δημοσίευσε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε η πορνοστάρ το 2011, η οποία δεν είχε δημοσιευτεί μέχρι σήμερα και που περιείχε πιπεράτες λεπτομέρειες για τις…αποδόσεις του προέδρου των ΗΠΑ.

Μεταξύ άλλων η Ντάνιελς τονίζει πως σύναψε ερωτικό δεσμό με τον Τραμπ τέσσερις μήνες προτού η Μελάνια φέρει στον κόσμο τον γιο τους Μπάρον.

“Γενικά βαρετό το σεξ μαζί του”

«Δεν ξέρω καν γιατί το έκανα, αλλά θυμάμαι πως όταν κάναμε σεξ του έλεγα «σε παρακαλώ, μην προσπαθήσεις να με πληρώσεις» τόνισε χαρακτηριστικά η Ντάνιελς στη συνέντευξή της και πρόσθεσε: «Το σεξ μαζί του, ήταν γενικά βαρετό, κάναμε μόνο μια στάση, φυσικό για έναν άντρα της ηλικίας του».

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν; «Με κοιτούσε και τελικά καταλήξαμε με το ίδιο αμαξάκι του γκολφ για να πάμε σε άλλη τρύπα του γηπέδου. Μετά με ρώτησε αν ήθελα να δειπνήσουμε μαζί το ίδιο βράδυ. Κι εγώ του είπα: «Ναι, γιατί όχι;». Καταλήξαμε να δειπνήσουμε στο δωμάτιο. Δεν ήπιαμε αλκοόλ, αλλά ο Τραμπ με βομβάρδισε με ερωτήσεις για μπίζνες, ενώ εγώ του πείραζα τα μαλλιά και τον ρωτούσα για την Μελάνια. Μου είπε: «Μην ανησυχείς γι’ αυτή».

Loading