Απίστευτος διάλογος Καραπαπά – Μ. Γκαγκάτση

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Μάκης Γκαγκάτσης και Κώστας Καραπαπάς κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας, χρησιμοποιώντας μάλιστα βαρύτατες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς.

«Κάνεις τον κυριλέ εδώ. Πες αυτά που έλεγες στα αποδυτήρια της Τούμπας» είπε αρχικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να απαντάει: «Εσύ με ποιο δικαίωμα είσαι εδώ μέσα; Κάνετε μπουρδέλο τη διαδικασία με επτά άτομα»!

Η φράση αυτή έδωσε το έναυσμα για νέα απάντηση από την πλευρά του Κ. Καραπαπά ο οποίος πρότεινε: «Σήκω και πάμε έξω ρε τσουτσέκι» για να πάρει την απάντηση του Μ. Γκαγκάτση: «Έρχομαι ρε σαπιοκοιλιά»!

Οι δύο τους πήγαν να κάνουν πράξη την απειλή τους καθώς κατευθύνθηκαν προς την έξοδο της αίθουσας του ΔΣ ωστόσο τους σταμάτησαν οι ψυχραιμότεροι.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση

Ωστόσο αυτό δεν κατεύνασε την κατάσταση καθώς σε άλλο σημείο της συνεδρίασης, ο Κ. Καραπαπάς αποκάλεσε στέλεχος του ΠΑΟΚ «λαθρεμποράκο» με τον Μ. Γκαγκάτση να απαντά εκ νέου και να τον αποκαλεί «εμποράκο».

«Εδώ στην Αθήνα δεν τα λες αυτά που έλεγες πάνω. Ότι θα μας σκοτώνατε έλεγες» αντέτεινε και πάλι ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, με αυτόν του «Δικεφάλου» να απαντά και πάλι: «Τα λέω κι εδώ και παντού. Ήρθατε, κάνατε θέατρο με τον προπονητή σας για να πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά ξεφτίλες. Έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο».

Loading